Cel mai trist lucru…

Exista o persoana pe care o cunosteam demult. Eram atat de indragostita incat nu vedeam cum trebuie. Cel mai trist lucru e ca…si el simtea la fel.

A fost usor la inceput. Tot ce trebuia sa face e sa radem la aceleasi lucruri tampite si de acolo iubirea se ocupa de tot. Nu ma mai simtisem niciodata atat de conectata de o alta persoana.

Intotdeauna spunea ca simtea ca si cum eram facuta pentru el, cat de incantat era de faptul ca ne cunoscusem. Eram atat de siguri de ceea ce simteam. Ar fi trebuit sa ne agatam de acea certitudine.

Nu exista niciodata un motiv cert din cauza caruia 2 persoane se departeaza. Dupa tot acest timp, am incercat sa mai caut raspunsuri. Acum stiu mai bine ca dragostea nu are garantie. Nu cand ai toata viata in fata.

Cateodata trebuie sa te dai la o parte si sa privesti totul intr-un mod obiectiv si filozofic. Si stiu ca dragostea pentru el m-a invatat ceva despre mine, si mi-a largit cunoasterea despre lume. Si daca a facut acelasi lucru si pentru el atunci nimic nu a fost in zadar.

Advertisements

One thought on “Cel mai trist lucru…

  1. Cel mai trist lucru… e faptul ca ai renuntat sa lupti pentru dragoste si ai inceput sa te pierzi in lume. Adevarata dragoste, nu pseudo-relatiile ce le avem doar ca sa ne incalzim sufletele din cand in cand. Sau poate cel mai trist lucru… e ca si eu am avut aceeasi experienta si inca mai alerg dupa o asemenea dragoste si acum vreau doar sa fiu rau si sa te intarat. Cine stie…

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s