Tipuri de oameni in camin

Viata de student si viata la camin sunt foarte faine. Aici ai ocazia sa intalnesti o gramada de oameni, unii super si unii mai putin…Asa ca eu m-am gandit sa fac o lista cu ce fel de oameni am intalnit eu pana acum la camin. So here we go!

1. Petrecaretul

E intr-o petrecere continua. Mereu! Nu conteaza ca e sesiune, vacanta, weekend sau maine isi da licenta, fiindca el intotdeauna gaseste un motiv sa petreaca. Cu mult alcool, of course.

2. Alcoolicul

A nu se confunda cu petrecaretul. Alcoolicul nu are nevoie de un motiv sau de oameni ca sa bea…el pur si simplu bea…aproape non-stop.

3. Papusa Barbie

E ora 11 seara si tu stai linistit si inveti fiindca maine ai examen, iar in toata linistea aceea auzi pe hol: cling-clong, cling-clong. Nici nu trebuie sa deschizi usa fiindca stii exact cine e: tipa care mereu arata ca scoasa din cutie. Desi probabil nu are foarte multe in cap, arata ca o papusa si te face pe tine sa te simti porti ca porti tenisi.

4.Integralistul

El e aici cu un singur scop: sa invete si doar sa invete. Mereu studiaza si n-a avut vreodata vreo restanta chiar daca e anul 3. Il vezi foarte rar iesind din camera, uneori te intrebi daca acesta isi face nevoile firesti sau daca macar e om. Cel mai enervant lucru e ca mereu se lauda despre notele lui mari. Din nou…un motiv sa te simti prost pentru restantele pe care le ai.

5.Seful/sefa de camin

Desi poate fi o persoana super de treaba, multi studenti nu-l/o suporta fiindca doar isi face treaba. Iar treaba lui/ei e sa tipe la ei cand la 1 noaptea se aud manele de la etajul 3.

6. Pustiul bogat

E plin de bani si tu stii asta, defapt nici n-ai cum sa uiti fiindca iti aduce el intotdeauna aminte. Are o masina scumpa si haine faine si totusi de intrebi de ce sta in camin, fiindca mereu se plange de conditiile ”nasoale”.

7. Cuceritorul 

Tipul asta s-a dat la absolut toate fetele din camin, fara exceptie! E anul 1 and he is here to fuck bitches. Si evident nici o fata nu ii da atentie.

8. Cel care nu are niciodata bani sau tigari

Tipul asta va veni la tine cu un singur scop sa iti ceara bani sau, daca esti fumator, sa-ti ceara o tigara. De multe ori te intrebi cu ce traieste persoana asta avand in vedere ca mereu il vezi cersind bani cu ideea ca ii va da inapoi (don’t even think that you will see the money back).

9. Stonerul

E mereu foarte…happy….

10. Your gang

Din fericire ai dat prin camin si de niste oameni cum trebui cu care iti vei petrece majoritatea timpului invatand, petrecand sau pur si simplu stand. I-ai iubit instant si nimic nu va desparte.

Have fun!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s