Fresh start!

Siiii cumva am reusit sa imi uit parola de la celalalt cont asa ca ”Scrisori de viata” s-a dus pe apa sambetei. Dar, nu-i nimic! Continuam aici cu un ceai verde si putina aroganta. Sa fiu sincera, nu stiu exact de ce am numit blogul asta asa (poate ca imi place ceaiul…partea cu aroganta…vine de la hateri), dar acum nu mai e cale de intoarcere. Blogul ramane axat pe  aceleasi subiecte random si sentimentale/emotinale/chestiimicisinesemnificativepentruunii (<–your eyes will hurt).

Pentru cei noi pe aici (sper ca putinii mei cititori sa imi ramana fideli <3), recomand sa va uitati un pic prin ScrisoriDeViata ca sa stiti cam despre ce e vorba. Insa ma voi prezenta si aici daca e nevoie.

Heeeey! Denisa here! Am 19 ani, sunt studenta (freshman), blah blah. Nu ma consider vreo mare scriitoare (such a clichee), dar imi place sa ma plang de multe chestii si ce metoda mai buna puteam gasi decat un blog? Spre uimirea mea exista cativa oameni care imi apreciaza ”munca”. Sper sa gasesc si mai multi. Sunt o persoana relativ simpla, normala si complet banala. Printre lucrurile care imi plac se numara: anime-urile, ceaiul (obviously), engleza, toamna, culoarea negru, internetul etc, etc. Alte lucruri le veti afla pe parcurs despre mine (e complet inevitabil) asa ca inchei descrierea aici.

Well played.

Advertisements

2 thoughts on “Fresh start!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s